Има само един начин да запазите здравето на черния дроб – с капките Хепавитал!

Начин да запазите здравето на черния дроб е да се правят редовни прочиствания с капките Хепавитал, които са истинска, натурална грижа за него, и за жлъчката

nachin

Има само един начин да запазите здравето на черния дроб – с капките Хепавитал!

Начин да се прочистят черния дроб и жлъчката е и да се спазва подходяща диета. Трябва да бъдете сигурни, че това един много бавен начин. Когато прочистването посредством храна е комбинирано с билково прочистване, тогава вече резултатите са много добри. Капките Хепавитал са точно такова прочистване. С помощта на билките се постига пълно изхвърляне на всички шлаки.

Пиша ви след като съм направила три прочиствания с капките Хепавитал. Отдавна съм се убедила в тяхното добро действие, защото ги ползвам вече почти две години. За този период ъм направила три тримесечни прочиствания. Ще попитате какъв е ефекта. Ефектът е невероятен! Толкова добре, толкова здрава, толкова слаба и толкова жива никога не съм се чувствала. А беше време, когато умората буквално ме изпиваше. Бях дебела и вечно уморена.

Здравето на черния дроб има значение за начина, по който се чувстваме. Ето един пример – аз не пия кафе, откакто започнах да правя прочистване на черния дроб. Позволявам си само по чашка на ден, достатъчно дълго и леко. Опитайте вие, и направете най-доброто за своето здраве, а именно – прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Ралица Новакова от Стара Загора на 39 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On