Най-доброто за мен и моя черен дроб!

Здравето е изключително важно за всеки човек. И съвсем нормално – никой не се чувства добре, когато страда от едно или друго.

ъаоъэВ продължение на доста време аз бях като събирателна за всяка една болест, за която може да се сети човек. Не бяха алергии, гастрити, колити и какви ли не. Всеки един от тях не беше болка за умиране, та след първоначалния неуспех при лечението им, бях свикнала да живея с тях. И приемах различни препарати, добавки и лекарства, за да се поддържам във форма. Поне тогава си мислех, че се поддържам във форма. Истината е, че само съм вегетирала.

Докато от многото „полезни“ неща, които гълтах с шепи не започна да страда и черния ми дроб. Съвсем нормално казаха лекарите, та аз съм цяла аптека. Поради което медикаментозния хепатит ми беше в кърпа вързан. И трябваше да почна нова терапия, с нови лекарства. Наистина се бях отчаяла. Бях решила, че това вече е края на моя живот.

И тогава съвсем случайно попаднах на билкова смес. Която в началото смятах за неефективна. Но след време се убедих в обратното.

Моя приятелка ме запали по Хепавитал. Тя ми разказа, как билковата концентрация променила живота й. Как от нервно същество с множество болести се превърнала в пращяща от здраве млада жена. И как вече почти година го приема и се чувства страхотно. Реших, че още едно шишенце няма да препълни и без това богатата ми аптечка. И си го купих.

Сега не съжалявам, защото вече пия пето шишенце и се чувствам повече от чудесно. Медикаментозният хепатит изчезна, както и се появи, стомахът ми се чувства спокоен, кожата ми е изчистена. Какво повече може да искам? Хепавитал ми помогна да си върна радостта от живота и да бъде винаги в кондиция.

Author: admin

Share This Post On