Най-големият кошмар не ми се сбъдна

Има моменти в живота, които преобръщат всичко с главата надолу

хепатит мръсни иглиНяма какво да го увъртам – аз бях пристрастен към разни лекарства и имах доста сериозен проблем с наркотиците. Вече не съм зависим, даже алкохол пия два пъти в месеца и то по чиста случайност. С тези неща е така – или се товариш с всичко, от което можеш да се гипсираш, или ако откажеш, отказваш абсолютно всичко. Сега аз имам проблем единствено със здравето си, но при моя живот няма как да избегна това. Опитвам се да обяснявам това на по-малките от мен, но някои не ме чуват, а повечето не разбират как може да съм взимал дрога и да им говоря за вредата от нея сега. Може, и още как. Повечето наркомани разчитат на това, че никога няма да усетят смъртта, че ще пукнат докато са друсани, но оная с косата не идва по покана, или поне много рядко се появява така. Аз щях да умра и буквално разбрах какво означава да ми се размине смъртта.

Изкарах доста тежък хепатит, черния ми дроб е буквално дроб от всичките боклуци, с които съм се друсал. Пия лекарства сега, пия и капките Хепавитал и честно казано започва да ми харесва да се чувствам добре. По-спокойно ми е, имам желание да изживея времето, което ми е останало трезвен и в пълно съзнание.

Блеки от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On