Най-лесно се отслабва след прочистване с капките Хепавитал

Винаги съм си мислела, че правилното отслабване е да пазя диета

отслабване

Най-лесно се отслабва след прочистване с капките Хепавитал

Пазила съм много диети, отслабвала съм, но след това почти веднага килограмите са се връщали при мен с пълна сила и двойно повече. Не съм кой знае колко пъна, но все имаше нещо, което ми е било излишно. Затова са виновни преди всичко годините – повечето жени знаят, че трудно се отслабва след 40-те.

Моето отслабване не беше свързано с някаква болест, а преди всичко с желанието ми малко да освежа организма си. И успях – благодарение на капките Хепавитал. За първи път ги ползва миналата година. Позволих си да дам мнението си за този продукт едва сега, защото за мен е важно да видя, че онова, което исках, е постигнато. Желанието ми да се разделя с едни 7 килограма, които от много време ми пречеха, се сбъдна. Това нямаше да стане, ако не бях направила тримесечно пълно прочистване на черния дроб и жлъчката. И ето, сега, след толкова време, аз съм си все още 67 килограма. За моите 1,72 са ОК. Храня се нормално, не прекалявам и сега започнах ново, есенно прочистване с капките Хепавитал. Затова от опит ви казвам – с билковите капки за прочистване на черен дроб жлъчка гарантирано се отслабва.

Росица Сариева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On