Най-трудно е осъзнаването за свалянето на килограмите!

Свалянето на килограмите трябва да се случи първо в главата. Човек трябва да бъде изпълнен с мисли и емоционална готовност за отслабването

свалянето на килограмите

За свалянето на килограмите, които аз бях натрупала, се подготвих първо психически. Това беше една много дълга подготовка. Само аз си знам през какви фази минах. Затова и не мога да дам съвет. Всеки сам трябва да формулира мислите си за отслабване. И всеки сам знае кое е най-подходящо за него.

Друг е въпроса, че емоционалната подготовка е задължителна за хора със „слаби ангели“. А аз бях точно такъв човек. И все още съм, защото ми се случва да „прегреша“.

И още нещо – много е важно отслабването да започне да се случва, пред да са дошли сериозните и хронични заболявания. Защото, когато човек се разболее, е малко трудно да се амбицира да отслабва, поне с повечето хора е така. Или поне с тези, които аз познавам.

При мен свалянето на килограмите трябваше да започне, защото ми откриха умерено до средно омазняване на черния дроб. Това ще рече, че омазняването на черния дроб на места е умерено, а на други места – средно. Което означава, че като нищо може да стане висока степен на омазняване. В общи линии – не особено тежко заболяване, което зависи единствено и само от моята воля. капките Хепавитал ми помогнаха в началото, ще продължа да ги взимам, за да спадне омазняването, а и за да продължи свалянето на килограмите.

Славка Пеева

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On