Направих основно прочистване на черва с капките Хепавитал

Прочистване на черва с капките Хепавитал стана възможно, тъй като те имат мощен разхлабителен ефект. Това едновременно прочиства и черния дроб, и червата

прочистване на черва

Прочистване на черва постигнах с капките Хепавитал, които ползвах повече от четири месеца. Дълговременната употреба на капките Хепавитал ми даде шанс да се погрижа и за червата.

Аз знаех за този ефект на капките Хепавитал от една моя близка, която беше правила прочистване с билковите капки Хепавитал преди време. Тогава тя ми каза, че такова разхлабване не е имала, и че се чувства повече от добре, след като е разтоварила всичко от нейните черва. Коремът ѝ сега наистина е доста по-прибран, а тя имаше огромен корем преди, наистина.

Започнах да ползвам капките Хепавитал преди около 11 месеца, може и година да е станало вече. Пих ги четири месеца, и след това работата на червата ми си остана все така добра, даже много добра. За мое голямо учудване аз успях и да сваля няколко килограма с тези капки, което значително оказа влияние на фигурата ми.

Колкото до черния дроб, аз не знам там какво и дали нещо се е променило. Не съм си правила изследвания, нито преди, нито след като ги ползвах. Просто нямаше как всичко да е наред с черния ми дроб, при положение, че бях дебела. Е, сега не съм дебела, имам редовни черва и се надявам всичко да е наред.

Калинка Петкова Тодорова от София на 52 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On