Научих се да живея с хепатита

Боледувах от хепатит преди 2 години, но все още усещам последствията от тази болест

 

хепатитИмах лошия късмет да хвана вирусен хепатит. Лежах малко в болница, оттам излязох оздравяла, но лекарите ми казаха, че доста време ще мине, преди да се оправя. Хепатитът цял живот щял да напомня за себе си и затова трябвало да се премине на специален, щадящ черния дроб режим.

Аз съм работеща жена, постоянно хвърча насам-натам. Освен това сама се грижа за децата и имам много допълнителни ангажименти. Почнах да пазя диета след като излязох от болницата. Не изкарах много време и пак започнах да живея по старому. Започнах да се уморявам лесно, станах отпаднала, постоянно ми се спеше. Да не говорим колко много и колко често боледувах – много по-често отпреди. Това сигурно се дължеше на хепатита, който бях изкарала. Като отидох при джипито тя точно това ми каза – макар и да е вирусен хепатита, той си е направил пакостите. Значи трябваше да се направи нещо.

Не знам как се сетих да потърся в нета информация за лечение на черен дроб с билки. Така попаднах на вашия сайт, на който има много информация и от който научих за капките Хепавитал. Поръчах ги и започнах да ги пия. Същевременно минах и на диета и така комбинирани двете неща ми помогнаха да се стабилизирам. Сега съм по-добре, но за да се почувствам както преди може би ще е необходимо да направя повече прочиствания с капките Хепавитал.

Катя Василева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On