Не чакайте усложненията, действайте докато болестта е в началото!

Рядко ми се случва да се обяснявам публично, но сега искам да го направя, защото става дума за здравето, все пак

от какво боледува черния дробМоля да не публикувате никакви мои данни, освен името ми, не заради друго, а защото ми е омръзнало от спам в пощата ми. Мисля, че който го прочете това ще разбере истината. Става въпрос не за друго, а за това, че болестите са затова, да ни изненадват. Аз обаче реших, че ще е по-добре да взема мерки навреме, вместо да чакам да се случи нещо фатално. Усетих, че нещата не са наред, когато започнах да се събуждам с отекли крака, в лицето бях като булдог и чувствах болка в корема, по-скоро горе в дясно. Не трябваше да ходя на лекар, за да разбера че нещо или с черния ми дроб, или с жлъчката не е наред.

Аз се усетих не заради друго, а защото бях чул един колега да казва, че като почнал да има проблеми с черния дроб, първо краката му започнали да се надуват, и то единия повече от другия.

С вашите капки Хепавитал се снабдих от аптеката. Пробвал съм само един чай от глухарче, но от него трябваше да изпия една цистерна, докато тези капки бяха наред, защото имат много билки в себе си и не се варят, нито пък нещо друго. Доволен съм и смятам след Нова година като направя още едно прочистване и да отида да си пусна едни изследвания да видя как са нещата при мен.

Р. Г.

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On