Не е трудно да се грижиш за здравето, трябва само да си постоянен

Забелязвам, че много хора има, които боледуват, и са все млади хора, даже по-млади и от мен

грижа за здравето

Животът стана по-сложен сега. Моят половин живот мина в по-спокойно време, но честно казано – не искам да се връща онова, което беше. Единствено ме е яд, че тогава храната наистина беше храна. Сега не се знае какво ядеш, ако сам не си го произведеш.

Аз съм на 46 години и здравето ми е перфектно. Спортувам откакто се помня. Работя в една оранжерия за цветя и по цял ден съм навън, без значение дали е зима или лято. Не знам какво е офис, не знам какво е да стоя на едно място. Компютър отварям вечер за час-два, да се чуя с децата, дето са в чужбина и да прочета нещо интересно. Вегетарианец съм. Излишно ще е да кажа, че всичко това ми се случи след едно доста сериозно заболяване. Тогава осъзнах, че здравето не иска само грижи, а и постоянство.

Като човек, който е близо до природата мога да кажа, че капките Хепавитал трябва да се употребяват от всеки човек, дори и от здравите хора. Аз ги пробвах и още след първата доза разбрах, че това ще е продукт, който ще бъде с мен оттук нататък. Пил съм много билки, но тази комбинация е просто уникална. Капките Хепавитал представляват комплексна гриза за здравето, защото всичко, което се случва в нашия организъм зависи от черния дроб.

Димитър Величков от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On