Не е важно какво си направил за здравето си, а кога!

Половината ми живот мина в ядене, пиене и веселби и в един момент се оказах недобре със здравето

здравето Аз много дълго време злоупотребявах с различни неща. И много съм пил алкохол, не че съм някой алкохолизиран чичка, и много съм ял, и сега даже пуша. Но първите две съм ги ограничил сега. Не пия вече нищо спиртно и внимавам какво, кога и как ям. В тази връзка искам да кажа, че е много важно човек кога ще се погрижи за здравето си. Не как, а кога! Защото здравето не иска много, но иска редовно. Най-вече – постоянство!

Аз грешка направих, че започнах късно да мисля за него. Но, понеже знам, че с повечето хора е така, сега казвам това тук и на вас – грижете се винаги за здравето, не само когато закъсате с него. Човек може да има много ангажименти, може да е много слабохарактерен, но трябва да направи така, че да отделя малко повече време за разходки, спорт, правилно хранене – все неща, които знаем, но които забравяме да правим.

Това е, което имах да кажа. Грижете се за здравето, мислете, че има и утре, не само днес, за да не закъсате като мен…

Христо Давидов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On