Не е задължително да сте болни, за да ползвате капките Хепавитал

Много хора забравят, че най-доброто лечение, когато сме болни, е превенцията

otslabwane hepa Дори лекарите казват, че най-доброто лекарство е човек да се предпази от болестите. Аз не съм имала проблеми със здравето, които да ме вкарат в болница, например. Но пък винаги съм била предпазлива. Старая се да се предпазвам предварително. Не че съм някоя хипохондричка, но предпочитам да взема мерки предварително, вместо да се чудя после с какво и как да се лекувам. А и да си признаем – днешните лекари са склонни или да не виждат заболяването, или да са някои хипохондрици, според които обикновеното главоболие е мигрена.

Не знам, мисля че човек трябва да прави каквото е необходимо за здравето си. А, като се замислим, нашия организъм иска много малко. Достатъчно е да се откажем от газираните напитки и захарта, която непрекъснато поглъщаме, и той ще ни бъде много благодарен.

Колкото до капките Хепавитал, аз мога да кажа само едно – великолепни са. Който не ги е ползвал, той няма да разбере колко добър продукт за здравето са. И тук не става въпрос само за здравето на черния дроб. Говоря общо, защото когато черния дроб работи добре, тогава всичко останало също е наред. На мен капките Хепавитал са ми вече почти настолни – не започвам сезон, без да съм направила прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Така знам със сигурност, че съм направила най-добрата застраховка на здравето си.

Калина Хубенова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On