Не обръщайте гръб на здравето!

Всяка Нова година си обещаваме, че ще се грижим по-добре за здравето си, а повечето от нас още на третия ден са забравили какви намерения са имали

грижа за здраветоИ аз бях един от онези, които след дванадесетия час си обещават, че ще променят живота си или поне ще се сбогуват с някои вредни навици. За съжаление минаха много години, след които не се случваше абсолютно нищо. Аз си бях все същия – пиех, пишех, ядях каквото ми падне. И си носех последствията за това. Имало е моменти, в които ми е ставало много неприятно, чувствал съм се зле, боледувал съм, но въпреки това не съм правил нищо кой знае какво. Докато не се разболях от пневмония миналата зима. Тогава първо спрях цигарите. Нямате си представа как само за две седмици лицето ми се промени. Нямаше нищо общо с онова мъртвешко изражение. Малко по малко успях да намаля цигарите, но с алкохола проблема си оставаше.

За да го ликвидирам реших да се възползвам от промоцията и си взех от капките Алкофитал и Хепавитал. Алковитала няма да ги коментирам, по-впечатлен съм от капките за прочистване на черния дроб и жлъчка. Досега не бях правил такова нещо и честно казано не очаквах такива резултати.

Сега съм намалил и алкохола. Както казва един мой приятел – жените пият повече от мен. Освен това си правя и сметка на яденето. Така че си мисля, че ако тази година си обещая нещо, може и да го изпълня.

Веско Фотев от Перник

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On