Не помислих за здравето си навреме и си изпатих!

Случвало се е да работя изнурително и без почивка и след това да се радвам на онова, което съм постигнала

 

затлъстяване черен дроб

И така съм я карала години наред. Семейството, работата, задълженията, а за мен – каквото остане. Сама не разбрах как от 50-килограмова жена се превърнах в 90-килограмово чудовище. Усетих, че съм зле едва когато офисът на фирмата се премести в една висока сграда и асансьорът започна да издава багажа. Не можех два етажа да изкача без да се задъхам. Даже, ако трябва да съм честна, два етажа бяха много – спирах още на средата, а иначе офисът ни беше на 6-я етаж. Не много високо, достатъчно за една хубава гимнастика.

Отидох на лекар о време на последната отпуска. Ей така, без да съм го планувала. Това непланувано посещение ме накара да планувам още няколко непланувани досега неща. Едното беше прочистване на черния дроб. Истината е, че никога досега не ми се беше случвало да правя нещо подобно. Е, винаги има първи път. Моят дебют беше с капките Хепавитал – чудесен, идеален продукт. Бих казала даже превъзходен. Само за два месеца аз се почувствах съвсем друг човек. Много добре ми се отразиха най-вече на издутия корем.

Не искам да кажа, че с капките Хепавитал съм отслабнала, защото не отслабнах благодарение на тях. Те само направиха така самото отслабване да се случи по-бързо.

Мариана Флорова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On