Не съм се замисляла колко вреди съм нанасяла на здравето си с моето малодушие

Все си повтарях, че ще отида на лекар да се прегледам защо така ми се подуват краката и не отидох

подути кракаНакрая, преди около година и осем месеца, най-после реших да отида, защото положението започна да става лошо. Започна да ми се подува ту единия, ту другия крак. Не съм мислила, че може да е нещо вътрешно, все си мислех, че съм се спънала, че съм се ударила, че нещо такова се е случило, защото минаваше доста време. И то излезе съвсем друго. Затова сега не съм много сигурна какво да кажа. Истината е, че като разбрах какво ми е много се изплаших. И от паника взех, че си навредих още повече. Искам да кажа само на онези, дето ще го прочетат това, че посещение при лекар не се отлага, защото не знаеш какво ще излезе. И ето че аз най-накрая намерих смелост да посетя доктора.

Подуването на краката ми е било от черния дроб, който не можел да преработва нещо в кръвта. И затова така се получило. Опитвам се да си оправям сега и килограмите, които ми бяха много, и застоялия живот, и цялото безхаберие, което ме беше обзело.

Капките са ми първото нещо, което правя като стана сутрин. Пия Хепавитала и заминавам на работа. Искам да направя и още нещо, но засега докторите сами казали само това – диета, движение и билки. Спазвам съветите и откакто започнах да взимам капките Хепавитал не ми се е получавало подуване на крака.

Радинка Костова от Тутракан

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On