Не спазвайте диети! Спортувайте и се хранете здравословно!

Спазването на диети е излишно обременяване за психиката. Повечето диети свалят килограми, но след това сваленото се натрупва отново


Ето защо е по-добре да спортувате редовно и да преминете на здравословен режим на хранене завинаги.

Грижата за организма трябва да е комплексна. Разграждането на подкожните мазнини ще подобри обмяната на веществата. Масажът или обтриването със специални маски и кремове ще помогне да се изведат шлаките. Подобни процедури се предлагат в много спа салони.

Шлаките, солите и мазнините от организма могат да се изхвърлят и с помощта на сауна. Само че не забравяйте, че подобни процедури са противопоказани на редица заболявания, така че предварителен се консултирайте с лекар.

В някои салони предлагат и ароматерапия, която не просто ще въз-
станови силите ви след зимата, но и в комплекс с други мероприятия ще позволи да се изчисти организмът за сметка на подобряването на обменните процеси.

За борба с излишните килограми не бързайте да се хвърляте към диети, в чиято основа лежи пълният отказ от храна

Това е стрес за организма, затова след края на диетата рискувате да качите два пъти повече маса.

За начало се откажете от тестените и сладките, както и от прекалено мазните храни. След това помислете за монодиета, предполагаща употребата на определени продукти всеки ден. При това планирайте диетата така, че тя да ви помогне не само да отслабнете, но и да изчистите организма.

Най-добрият вариант е оризовата седмица -7 дни само ориз. Така ще изчистите ставите и стомашно-чревния тракт.

Освен ориз можете да си позволите салата от пресни зеленчуци със зехтин, както и чаша кисело мляко вечер, което подобрява храносмилането. И непременно приемайте поливитамини и калций, защото оризът го измива от кръвта, отслабвайки сърцето.

Какъвто и вариант да изберете, не забравяйте, че всяко ограничение в храненето е не по-малко опасно от чревоугодието. Така че всяка диета трябва да се съгласува с лекар, който да ви посъветва кои продукти да включите в менюто.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On