Неправилно хранене разболя черния ми дроб

Искам да споделя накратко колко вреди може да причини едно неправилно хранене

хранене Повечето хора не си дават сметка колко вреди на здравето може да причини едно неправилно хранене. Аз също не се замислях над това, докато не ми се случи. Сега разбирам колко много съм сгрешила и как съм могла да си спестя доста неприятност, ако само бях спазвала едно просто правило. Става въпрос за това, че аз ядях само веднъж дневно. Какво ще рече това? Това го знаят повече заети хора, и това означава, че аз се хранех само вечер. Излишно е да казвам как се влоши здравето ми.

Влошаването се случи постепенно. Оправих се също постепенно, като смених само броя на храненията. Вместо едно станаха пет. Ядях без значение дали съм гладна или не. С течение на времето порциите намаляха, намаляваше и стресовото състояние на моето здраве.

За да подобря положението си аз започнах пречистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, които са билкови, и които ми помогнаха да поправя стореното на тези два органа от неправилното хранене, като изкарват от тях всичко, което се е натрупало през годините.

Не е невъзможно човек да се погрижи за здравето си, стига да го направи навреме, и да си вземе поука от грешките, които е допуснал.

Татяна Гогова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On