Нова любов ме вдъхнови да се погрижа за здравето си

Колкото по-навреме се погрижим за здравето си, толкова по-добре

прочистване черен дробАз съм на 54 години от Пловдив. Казвам се Весела Колева и работя като счетоводителка. От 13 години съм вдовица. Преживях много тежко смъртта на съпруга ми и дълго време страдах. Децата ми пораснаха и си хванаха пътя по чужбина, а аз останах сама. Имаше моменти, в които самотата не ми тежеше, но колкото повече време минаваше, толкова повече ми се искаше да намеря подходящ човек до себе си. И аз го намерих. Заедно сме вече почти две години. Той е по-голям от мен, разведен е от много време. Разбираме се чудесно. Единственото нещо, което не ми беше наред, беше здравето ми.

Не че бях болна, но с годините се бях позанемарила. Няма да ви обяснявам колко трудно ми беше да отслабна. Успях да постигна килограмите, които бях планувала, а те не бяха и много. Коремът ми обаче си остана огромен. На тези години аз не мога да искам да съм плоска като дъска, но това не беше нормално, затова аз отидох до джипито за направление.

След ходенето по разни болници и лекари, стана ясно, че имам уголемен черен дроб. Започнало е да се случва през последните години и затова е имало някакъв шанс да се оправя. Капките Хепавитал бяха последното нещо, което си взех, но в сравнение с всичко останало те ми помогнаха най-добре. Три месеца ги пих и вече всички изследвания сами добри. Коремът ми е значително по-прибран от преди и добих малко повече самочувствие, което ме кара да се чувствам много по-добре.

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On