Ограничете мазнините и алкохола, прочиствайте черния дроб редовно с капките Хепавитал

Мазнините и алкохола са основни вредители не само на здравето на черния дроб, но и на цялото тяло

mazninite i alkohola
Много трябва да са внимателни хората, които са прекарали хепатит С, или в момента боледуват от него. казвам ви го като човек, който има хепатит С. Не знам как съм го хванал, но най-вероятно е станало след като се бях наранил на една машина. За да се справя с това заболяване, освен ограничаване и пълно спиране на мазнините и алкохола, аз правя и прочистване с капките Хепавитал.

Има специални случаи обаче, когато хепатит С може да повлияе на диетата:

Пациентите, лекувани с интерферон – лекарство за лечение на хепатит С, може да имат нежелани реакции, които да затрудняват храненето. Страничните ефекти са загуба на апетит, възпаление на устата и гърлото, метален вкус, гадене и повръщане.

Важно е да се знае, че при хепатит С прилагане на диета с ограничаване на мазнините и алкохола не е достатъчно. Затова аз правя прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. Доволен съм и ще продължавам да се грижа за здравето си с тях. Препоръчвам ги на всички хора, които са имали проблеми с черния дроб, такива, които се разграничават от мазнините и алкохола, опитват се да отслабнат, или просто се грижат добре за здравето си.

Запрян Йорданов от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On