При омазняване на черен дроб – капки Хепавитал и лека диета

Аз имам омазняване на черен дроб. В момента състоянието ми се подобрява, защото ползвам капките Хепавитал, съчетано с една лека диета

омазняване на черен дроб

Омазняване на черен дроб може да се получи не само при хора, които злоупотребяват с храна или с алкохол. Случва се да има омазняване на черен дроб и при такива, като мен, които пият лекарства.

Четох тук, че има и други такива случаи, като моя. Това е много обнадеждаващо за мен, защото обмена на информация е много важен.

За себе си мога да кажа, че съм нормален човек, нормално се храня, с нормални пропорции съм. На 37 години съм, казвам се Елена и съм майка на две деца. Разбира се, килограмите ми не са такива, каквито бяха, преди да родя. Но в никакъв случай не мога да кажа, че съм дебела.

Получих омазняване на черен дроб след като се наложи да лекувам една травма, която получих. Катастрофирах леко, и имаше един период, в който пиех много обезболяващи. Повечето препарати съдържаха парацетамол, и това явно е дало отражение на черния дроб. В моя случай аз все пак съм късметлийка. Защото има хора, чиито черен дроб страда много повече от приема на парацетамол. Особено ако е дълго време. Аз спазвам лека диета сега, и взимам капките Хепавитал. Затова и положението ми се подобрява с всеки изминал ден.

Елена Филипова от София

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On