Определиха опасния темп на дебелеене

Вече е ясен опасния темп на дебелеене. Това увеличение на килограмите може да повлияе неблаготворно и на черния дроб

опасния темп на дебелеене
Всъщност, опасния темп на дебелеене има пряко влияние върху здравето на черния дроб. Това трябва да се знае от всеки, който си мисли, че няколко килограма отгоре не са кой знае какъв проблем. Ето защо трябва да се влезе бързо в норма, и да се възстановят здравословните килограми.

Американски учени определиха опасния за здравето темп на нарастване на телесната маса при мъжете и при жените

Това предаде БТА, като се позова на публикация в списанието на Американската медицинска асоциация.

Рисково за сърдечносъдови болести, рак, диабет и преждевременна смърт е наддаването с повече от 5 кг за периода от 18- до 55-годишна възраст за жените и от 21- до 55-годишна възраст за мъжете. При по-бавен темп на
пълнеене рискът от фаталните болести не се променя.

Заключенията си учените базират на анализ на данните от здравните картони на 93 000 жени и 25 000 мъже. За посочения 37-годишен период жените наддават средно 12,6 кг. Наддаването при мъжете за 34-годишния период е средно 9,7 кг.

В зряла възраст американците наддават средно по 0,5 кг на година и това има лоши последици за здравето им в късна възраст.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On