Особености на Лунната диета

Лунната диета не е само една. Има много, и казват, че са все ефикасни. Дори скептиците не могат да отрекат влиянието на спътника върху различни земни процеси


Спомнете си уроците в училище на какъв принцип действат приливите и отливите, как водата се свива при пълнолуние и се разширява при новолуние. А 70% от човешкия организъм е вода. С научни изследвания е доказано, че според лунния цикъл се променя скоростта на обмяната на веществата.

Ако се съобразите с това, може да използвате луната диета както за отслабване, така и за поддържане на вече постигнатото тегло. Най-популярен е методът с гладуване 24 часа по време на пълнолуние. Но ако направите цяла месечна програма според лунния цикъл, ще постигнете значително по-сериозни резултати. Общото правило е, че когато луната се пълни, килограмите се качват по-лесно и трябва да облекчите хранителния си режим. И обратно – когато намалява, може да си позволите някои волности, а диетите ще са най-ефективни.

Най-добре е да започнете при определена фаза на луната. Например при пълнолуние. Тогава водата от междуклетъчното пространство влиза в клетките. След това с намаляването на луната тя се връща в тъканите. Ако се приспособите към този ритъм, за седмица може да свалите 3-4 килограма.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On