От две години не знам какво е това лекарство и болест!

Вече малко повече от две години аз не знам какво е това лекарство и болест

проблеми с черния дроб Доверих се на капките Хепавитал и се справям успешно с всички неразположения, които могат да ме връхлетят. Откакто започнах да правя редовни прочиствания с капките Хепавитал, аз засилих имунната си система. Дори обикновени настинки не ме ловят, а в сезона на грипа се случва само да подсмърчам малко, и това е.

За някои може да няма връзка между прочистването на черния дроб и имунната система, но тя си съществува. Когато черния дроб работи нормално, той успява да достави хранителни вещества за целия организъм. Освен това, когато черния дроб е свободен от шлаки и токсини, той пречиства и кръвта по-добре. Прочистената кръв е по-богато снабдена с кислород, и това е полезно за почти всички органи и системи в тялото.

Аз започнах като на майтап да правя прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал. Но ако началото е било като на майтап, то сега сериозно продължавам прочистването с тях и нямам абсолютно никакво намерение да се отказвам. И понеже вече съм на възраст, в която трябва сериозно да се замисля за някои неща, то аз знам, че ако случайно закъсам по-сериозно със здравето, каквото и лекарство да взема, то ще ми действа много по-добре, просто защото организма ми не се е наситил с разни не дотам полезни химии.

Светлана Атанасова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On