От здравето по-важно и по-хубаво няма!

Човек може да печели много пари, но не му ли е наред здравето, всичко отива напразно

Sunflower on fence Цял живот работех и накрая нищо не ми остана, освен едни тревоги по здравето ми. Имам си всичко друго, но какво от това? Сега вече разсъждавам по съвсем различен начин. Започнал съм да правя онова, което трябваше да направя преди много години. Опитвам се да се възстановя след много тежко прекарана пневмония. За някои това може да не звучи много страшно, но аз си изпатих достатъчно.

На 41 години съм и в момента имам проблеми със сърцето, както и медикаментозен хепатит прекарах, а за белите дробове няма да говоря, защото там възстановяването ще е трудно.

Започнах да употребявам капките Хепавитал малко след като ме изписаха от болницата. Капките ги взимам и сега, но главно ги приемах, за да мога да се справя с медикаментозния хепатит. Всъщност, лекарите казаха, че това не е точно хепатит, а някакво възпаление, но все е проблем.

Билковите капки Хепавитал ми помагат за овладяване на състоянието ми след като взимах доста много и все силни антибиотици. Сега съм добре, чувствам се добре, но борбата продължава.

Ако човек от време на време прави разни неща за здравето си, като например да приема билки или нещо такова, няма да се стигне до сериозни проблеми, така мисля аз.

Йордан Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On