Откажеш ли се да отслабваш, почва свалянето на килограмите!

Свалянето на килограмите започва, когато се спре да се мисли за това. Когато започне да се мисли за здравето, а не да се спазват някакви измислени диети

свалянето на килограмите

Свалянето на килограмите при мен се случи, когато зарязах и спрях да правя всичко, което съм правила до този момент. Аз съм пробвала, може би, всички диети, за които се сетите. И няма резултат. Никакъв, или по-скоро – временен резултат с последвало още по-страшно вдигане на теглото. И това беше като някакъв затворен цикъл за мен.

За да се случи свалянето на килограмите, започнах да мисля и да се грижа за здравето си. Спрях да правя диети, а започнах да мисля за това как да изградя един здравословен режим на хранене, който да бъде постоянен режим. Дадох си сметка, че здравословното хранене е за предпочитане пред всякакви там режими и диети.

Започнах да правя и нещо друго – да прочиствам тялото си. Четох много за детоксикацията. И най-доволна останах от вашия препарат. Затова сега с удоволствие споделям впечатленията си от капките Хепавитал.

Тези капки не просто ми помогнаха да направя прочистване на черния дроб. Капките Хепавитал се превърнаха в задължителни за мен. С тях започна свалянето на килограмите за мен. Няма да изпадам в подробности. Просто – доволна съм и ги препоръчвам на всички, които искат да отслабнат.

Мими Йорданова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On