Откритие: нискокалоричната диета повишава либидото

Нискокалоричната диета е за предпочитане пред тежките мазни храни. Особено ако искате да подобрите не само здравето, но и либидото


Диетата с ниско съдържание на калории не само помага да се поддържа теглото в нормата, но също така оказва положително влияние върху качеството на интимния живот. Това е установено от служителите на Центъра за изследвания в областта на биомедицинската дейност в Пенингтън (САЩ). 218 души, които не са страдали от затлъстяване, са участвали в проучването, съобщават The Hindustan Times.

70% от участниците са жени (средната възраст е 38 години). Доброволците отговориха на въпросите за настроението, качеството на съня и либидото в началото на изследването, една година и две години по-късно. Изследването показа, че намаляването на съдържанието на калории в хранителния режим с 25% увеличава качеството на интимния живот и укрепва здравето.

Групата, която е спазвала нискокалорична диета за 2 години, е загубила средно 7,6 килограма, а контролната група – по-малко от 0,5 килограма. Нискокалоричната диета подобрява настроението, общото здраве, намалява стреса и увеличава либидото. Доброволците, които са отслабнали повече от останалите, са станали по-енергични и по-малко вероятно е да се оплакват от промени в настроението. Освен това те са подобрили качеството на съня.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On