Отслабването не винаги е въпрос на воля!

Не винаги е въпрос на воля да спреш да ядеш. Както и не винаги е нужда само дисциплина, за да започнеш да спазваш диета. Аз мога да кажа, че е така!

въпрос на воля

Въпрос на воля е единствено онова, което се прави ден за ден. Отслабването е процес, който обхваща по-дълго време, а понякога дори целия живот. Затова човек трябва да подхожда изключително отговорно. Не може да пазиш диета и след месец да се откажеш, и да кажеш: ми тая диета не работи. Не, ти си този, който не работи!

Може да ви се струвам много надъхана, но знам какво значи да си дебел. Знам колко е ужасно да ти се подиграват в училище. Виждала съм съжалението в погледа на хората, които уж са мои приятели. И не на последно място – отвратително беше да нося всеки ден тези излишни килограми. Всеки ден, всеки час… Просто не може да се опише, и се надявам никой от вас да не го преживее.

Важно е да се знае, че въпрос на воля е всеки ден да си повтаряте, че трябва да отслабнете, че трябва да направите нещо и да свалите всичките тези отвратителни килограми, които много често са следствие на собствения ни мързел, на нищо друго!

Б.Велчева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On