Оздравях и се възстанових благодарение на капките Хепавитал

През зимата се разболявах няколко пъти много лошо, даже накрая изкарах и една пневмония

оздравяванеМного тежка беше за мен тази зима. Много лош грип, даже накрая на пневмония го обърна. Лошо е и здравеопазването. Бърза помощ виках един път, че бях сам у дома и имах една температура висока, нито можех да говоря, нито да стана, нито да ходя, а те не дойдоха. Ами аз имам високо кръвно, освен това, не съм в първа младост, точно във възрастта на инсултите и инфарктите съм… Както и да е, това мина. Но от антибиотиците и парацетамола, дето го пих, ми пострада черния дроб. Последният път, като отидох при джипито, ми пусна някакви изследвания, и ми вика, че не й харесвали някакви ензими. Айде направление за хепатолог, айде още една диагноза, че са ми малко тези, дето ги имам.

Почнах лечение и сега, преди месец си взех капките Хепавитал, от които съм много доволен. Докато ги взимах тях, спрях всякакви химии и други лекарства. Не знам защо, но още на втората седмица се почувствах много добре. Живец някакъв усетих, какъвто преди ми липсваше, а жената каза, че съм зачервил бузите. Ами как няма да ги зачервя, като кръвта ми се изчисти и всичко е по-друго сега, когато се освободих от шлаките. Хубаво нещо е Хепавитала и ще продължа да го взимам, защото знам, че след още една две-опаковки ще се почувствам още по-добре.

Марин Йорданов от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On