Първите 3 килограма паднаха с Хепавитал

Искам да споделя моите добри впечатления от капките Хепавитал

детоксикация на черен дробЗапочнах да пия капките Хепавитал заради лекото омазняване на черния дроб, което имах. Искам да кажа, че това не беше фатално състояние, но лекарката ми каза да не отлагам. И аз започнах. Искам да кажа, че аз си имам много излишни килограми, но сега съм в процес на свалянe. Даже първите ги свалих точно с Хепавитала.

Когато си взех капките, аз се амбицирах да направя и една диета, много страшна, наистина. Само зеленчуци, плодове и капките. И след това направих захранване. Значи, тези седем дни изкараха всичко от мен. Истината е, че не свалих много, но аз не съм очаквала и това. И не на последно място, аз започнах да се контролирам по-добре след това прочистване, което направих.

Лошото при мен е че все късно се сещам за някои неща. Можех да започна това отслабване, когато килограмите отгоре бяха само десет, а сега са двадесет и пет!!!

Не искам да казвам, че е само моя вината, въпреки, че основно аз съм си виновна. Времето е такова. Провокира ни сме от живота към лоши навици. някои ядат, други пият, трети – пушат. Обаче е хубаво, че има продукти като Хепавитала, които ни вкарват пак в релси. Скоро, като почнат великденските пости, ще направя още една серия лечение с капките за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал.

Мария Асенова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On