Пийте лекарствата с мярка и по лекарско указание!

Повечето хора пият лекарства с повод и без повод, а болкоуспокояващите се взимат и при най-малката болка

 

images (8)

Пийте лекарствата с мярка и по лекарско указание!

Колкото и да не ми се иска да призная – и аз бях от тези хора. Истината за мен е, че не съм ходил на лекар не помня откога. По-точно – не бях ходил, защото накрая ми се наложи да отида заради общо влошаване на здравето, причинено от лоша работа на черния дроб. От много парацетамоли и други болкоуспокояващи лекарства, аз си бях причинил медикаментозен хепатит. Чак да не повярва човек на какво е способно безцелното използване на лекарства. Аз нямам спомен чак толкова много неразумен да съм бил, но ми се е случвало да взимам по 5-6 хапчета, когато съм имал грип. Не стига това, ами заедно с парацетамола съм пил и прахчета, в които пак има парацетамол. Изобщо, много съм си усложнил положението!

Когато ме изписаха от болницата, аз се зарекох никога повече да не прекалявам с хапчетата, а да започна да пия повече билки. Взех си капките Хепавитал и започнах прочистване на черния дроб. С тяхна помощ успях да изчистя натрупвания, които ми пречеха ужасно. И само след три месеца аз вече се чувствах различен човек.

Максим Максимов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On