Плосък корем само за 7 дни с този чуден коктейл

Предлагаме ви да си направите сами коктейл, който ще ви помогне по-бързо и ефективно да се сдобиете с фигурата, за която толкова дълго мечтаете


Този коктейл не само ще ви помогне да намалите обиколката на талията си, но и за профилактика на сърдечносъдови заболявания, инфекции и вируси. Поради напълно натуралните си съставки няма странични ефекти.

За приготвянето му са необходими: лимонов сок, 1 с.л. семена от чиа, 1 ч.л. мед, половин чаша вода.

Семената от чия се накисват предварително минимум за един час. Всички съставки се разбиват в блендер до еднородност.

Напитката се употребява по 1 чаша не по-малко от 3 пъти седмично в течение на 2 месеца. За по-голям ефект може да се употребява и всеки ден.

Семената от чия съдържат фибри и антиоксиданти. Освен това ускоряват обмяната на веществата. Лимонът е богат на витамин С, антиоксиданти,. фибри, флуор, фосфор и калий.

Съчетанието им позволява да се отстрани високото ниво на захар в кръвта, както и на холестерин и триглицериди. Спомага за премахването на артериалните плаки, за изгарянето на мазнините, изчистването на стомаха, червата, предотвратява възможни простуди и стомашно-чревни инфекции.

От друга страна, има засищащ ефект, затова притъпява усещането за глад. Коктейлът е идеално средство и за изчистване на кожата.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On