По-здрава и по-силна съм след прочистване на черен дроб

Направих прочистване на черния дроб и започнах да спазвам диета. Сега се чувствам като преродена

Прочистване на черен дроб дарява здраве и красота

Прочистване на черен дроб дарява здраве и красота

Аз започнах да спазвам диетата едва след като направих прочистване на черен дроб, защото така бях посъветвана от диетоложката. Имах проблем не толкова козметичен, колкото здравословен, и затова се наложи да премина на лечебно хранене. Иначе, капките Хепавитал много ми помогнаха в това начинание. Без тях прочистването нямаше да е толкова качествено, защото аз пробвах преди със сокове, както и с друга, по-различна диета, но не се получи така добре. Затова иска да кажа, че билките са си билки. И не на последно място – употребата на капките Хепавитал е много лесно и може да се направи където и да е. Само трябва малко вода да имаш, и – готово.

Сега, след като минах прочистване на черен дроб, аз правя диетата, която ще ми помогне да се избавя от досаден кожен проблем. Вярвам, че ще има необходимия за мен ефект, защото от това зависи понататъшното ми реализиране. Аз работя с хора и е малко неприятно, когато трябва да се ръкувам. както и да е, сега не искам да споделям с вас проблемите си, а само да ви информирам, че капките Хепавитал си свършиха работата и сега не ми остава нищо друг, освен да чакам. Сигурно ще направя още едно прочистване на черен дроб, защото разбрах, че това нещо е основата на всяко лечение.

Теодора Лепотева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On