Почувствах се по-добре с Хепавитал!

Болестите на черния дроб и жлъчката безспорно са неприятни и могат да доведат до много странични действия и болести като цяло. Веднъж повредила се, филтърната система на тялото води до редица усложнения.

30172831_1_585x461Не и ако съществува безвреден начин това да се промени. Днес, когато науката и медицината е така напреднала, а хората все повече обръщат очи към природата, не може да не се стигне до силен препарат, но изцяло на билкова основа. Такъв е Хепавитал – капки, в помощ на заболелите черен дроб и жлъчка, или просто профилактично средство, прочистващо организма и не позволяващо да се натрупат опасни токсини, които да доведат до редица болести.

Точно, както стана и при мен. На 32 години съм, а страдах от толкова много хронични болести, че спокойно можех да сложа в малкия си джоб всички баби и дядовци. Всичко това идваше от лошия и неправилен начин на живот, на хранене и от нерви и напрежение на работа. Въртяща се в един омагьосан кръг, така и не разбрах кога черния ми дроб започна да страда. Защото, както ми обясниха лекарите, когато има нещо ненаред в нашия живот, черния дроб и кожата са първите органи, които реагират, опитвайки се да ни предупредят.

Но при мен предупреждението беше след като болестта бе факт. И се започна ходене по мъките и по различни доктори. Докато най-накрая изпила неимоверно голямо количество лекарства, посетила всички възможни клиники, не се сблъсках съвсем случайно с Хепавитал. Казах си, че след като е на билкова основа не пречи да пробвам, със сигурност няма да ми навреди толкова, колкото синтетичните лекарства.

Сега, година по-късно се радвам, че тогава си казах така, защото от възпаленията и болестите ми няма и помен. Благодарение на Хепавитал, които прочистиха кръвта и организма, и нежно успокоиха болестта, сега отново се чувствам добре и мога да се радвам на живота. Без никакъв стрес и напрежение повече!

Лидия Манолова от Пловдив

Author: admin

Share This Post On