Полезно за черния дроб означава вкусно за небцето

Искам да ви разкажа за това как успях да съчетая нещо, което е полезно, с нещо което е приятно – хранителен режим с неочаквани резултати

polezno

Полезно не винаги означава скъпо, нито блудкаво на вкус. Бъдете сигурни, че може да се храните полезно и без да давате много пари. Освен това здравословното хранене не винаги е блудкаво.

Сега ще ви кажа накратко що за режим спазвах аз, докато правех прочистването с капките Хепавитал.

Сутрин пиех чаша топла вода с изцеден в нея сок от половин лимон или един лайм. След това закусвах каквото има за закуска, но половин порция. Обядвах каквото има за обяд, но пак половин порция. Вечерята задължително ми беше само салата. Всъщност бе би трябвало да говоря за този режим в минало време. Аз все още го спазвам, нищо че вече свърших прочистването с капките Хепавитал. Скоро планувам да направя още едно прочистване, преди Коледата, за да може да не трупам много килограми, и след това пак още едно тримесечно за пролетта, и така.

Този режим много ми помага. И от друга страна не се лишавам от нищо. Просто каквото и да е, аз изяждам половината от него. Даже и шоколадовите бонбони, с които ме черпят, и тях ги ям наполовина.

Мисля, че не е трудно да се спази това ограничение, ако мога така да го нарека. Всеки би могъл да го направи. Важното е да се амбицирате и да знаете защо го правите.

Марта Димова от Бургас

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On