Получих облекчение на болния черен дроб с капките Хепавитал

Боледувах от хепатит преди години и оттогава ми остана проблема с болен черен дроб

черен дроб Някои карат хепатита леко, като мен, но има хора, дето много си патят от тази болест. Аз съм бил винаги внимателен и предпазлив по отношение на хранене, режим на живот и всичко останало. Такъв бях и преди да се разболея, и затова прекарах болестта по-леко. Сега съм добре. Дължа го колкото на моята дисциплина, толкова и на капките Хепавитал, с които започнах да правя прочистване на черен дроб.

Самото прочистване с капките Хепавитал не е трудно. Аз взимах цялата доза сутрин. Понеже работя у дома, не ми е проблем по-честото ходене до тоалетната, което се случва първите дни като се взимат капките. Важното е да се правят прочистванията последователно, както и да знаете, че с едно прочистване чудеса не се случват. Черният дроб може да е много работлив, но разболее ли се – става лошо. Аз го знам това от личен опит. Трябва да се направи както хранителен режим, така и режим на живота, защото понякога дори и едно недоспиване се отразява лошо. За алкохол, пикантни храни, тлъсто месо – да не говорим. Аз с години не ям месо толкова често, колкото преди, не пия концентрат, и съм добре. даже много по-добре, отколкото бях преди.

Димитър Георгиев от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On