Ползвайте капките Хепавитал, ако ви е мил живота!

Аз имах доста здравословни проблеми, които сериозно застрашаваха живота ми

хепатит Преди около 4 години претърпях операция, която премахна жлъчката ми. Моя беше вината за тази операция, защото бях много несериозна към здравето си. Ядях когато можех, каквото ми се ядеше и по много. Напълнях, отделно и със сладко си угаждах. Това предизвика много болка, операция, после и проблеми със стомаха… Едно като се развали, и друго ще го последва… Знаете как е, особено като минеш 50 години и разболяването е по-лесно, а оздравяването по-трудно.

Затова сега, откакто мина операцията, аз съм на диета. Храня се редовно, по малко, здравословно. Много ми беше трудно да се дисциплинирам, но в крайна сметка успях. Прочистването с капките Хепавитал ми помага много. С прочистване на черния дроб аз облекчавам работата му и така му осигурявам една почивка, понякога. Черният дроб е много важен орган. Затова не бива да се пренебрегва грижата за този толкова важен орган. Капките Хепавитал ми осигуриха и едно постепенно освобождаване и от малко излишни килограми, които имах. изобщо – сега, когато започнах да се грижа за здравето си доста по-сериозно аз осъзнавам колко е важно човек да обръща внимание на онова, от което зависи живота му.

Кичка Тотева Анастасова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On