Посрещнах миналата Нова Година здрава и слаба, благодарение на капките Хепавитал

Месец ноември миналата година започнах да използвам билковите капки Хепавитал

slaba i zdrava
Това се наложи заради проблемите с килограмите, които имах. Бях натрупала доста излишно тегло, което не просто ми тежеше, но проваляше и здравето ми. Така започнах да взимам капките Хепавитал, за да направя прочистване на черния дроб и жлъчката, защото тези два органа със сигурност бяха засегнати от това, че аз прекалявах с храната.

Взимах капките Хепавитал през най-трудните за пазене на диета месеци. Без да съм имала някакво намерение, започнах да се ограничавам в яденето, макар и малко. И благодарение на това, както и на редовния прием на капките Хепавитал аз се отървах от омазняването на черния дроб, което все още беше в начален стадий, за мое щастие.

Освен от омазняването на черния дроб, капките Хепавитал ми помогнаха да се справя и с излишните килограми. Тяхната употреба, както и това, че черния ми дроб не беше задръстен с някакви мазнини, ми помогна да постигна нещо, което преди беше невъзможно за мен. Аз не само отслабнах, но вече се чувствам и доста по-добре.

И ето, година след като започнах да ползвам капките Хепавитал, аз съм съвсем друг човек – по-слаба, по-отговорна към здравето си, много по-мотивирана и с чудесно самочувствие. Ще продължа да ползвам капките Хепавитал, защото виждам колко важно е отговорно да се грижа за здравето.

Малина Бочкова от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On