Постепенното отказване от сладки храни – нова формула за опазване на здравето

Постепенното отказване от сладки храни е начин за опазване на здравето по един нов, революционен начин


Да, ако човек престане да консумира сладки храни, и разчита само на сладкото, което получава, благодарение на плодовете и зеленчуците, това е революция. особено днес, когато хората не могат да си представят живота си без сладко.

Факт е, че захарта е много опасна. Това го чуваме не за първи път. Според неотдавнашно проучване на американски експерти, отказът от захар може да доведе до изненадващ ефект. Проведен е експеримент с участието на около 700 души. Доброволците трябвало да прекарат девет дни, без да ядат нищо сладко, захар под никаква форма.

Въздържанието от захар значително подобрява здравето, дори и за толкова кратко време. Учените са наблюдавали стабилизиране на кръвното налягане, понижаване на холестерола и намаляване на инсулинови концентрации. Въз основа на това, експертите изразиха препоръки по отношение на използването на захарта. Най-добре за здравето ще е да се премахне от диетата всичко онова, което виждаме по рафтовете на магазините – вафли, сухи пасти, бонбони и т.н.

Между другото, вредна е не само захарозата, но така също и фруктозата. Фруктозата увеличава риска от затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и инсулт. Естествено, фруктозата, която се намира в плодовете, е от съвсем друго естество.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On