Повишено ниво на билирубина ме накара да се замисля сериозно за здравето си

Понякога не е необходимо да се ходи на лекар, за да се сетим да си направим едни прости изследвания на урината за повишено ниво на билирубин

повишени нива на билирубинаДаже в моя случай беше по-добре, защото аз отидох по собствена воля и казах в лабораторията да ми направят пълни изследвания на урината за повишено ниво на билирубин. След това си направих и пълни кръвни изследвания и едва след като станаха готови резултатите аз отидох на лекар. Така беше по-добре, защото изследвах абсолютно всичко, а не само разни неща, за които джипито има подозрения.

След като трябваше четири поредни утрини да ходя в лабораторията, се оказа че имам повишено ниво на билирубин. Това можеше да означава само едно – проблеми с черния дроб. А проблемите с черния дроб понякога, даже много често са свързани с:

– Заболяване на жлъчните пътища
– Цироза
– Камъни в жлъчката
– Хепатит
– Чернодробно заболяване

След консултация с лекар относно повишеното ниво на билирубин стана ясно, че имам проблеми с жлъчката. Малко камъчета, малко възпаление. Приложих лечението, което ми бяха изписали, но заедно с това направих и прочистване на черния дроб. Капките Хепавитал ни помогнаха много. Не защото са билкови, а защото започнах да ги пия в точния момент. Много усложнения си спестих с навременното прочистване. Сега чакам само да мине периода на почивка и ги започвам пак. Не искам при следващите изследвания пак да имам повишено ниво на билирубин или каквото и да е друго притеснително нещо.

Нина Спасова от София

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On