Правилната диета ще предпази от рак и ще помогне при лечението на вече съществуваща болест

Омега-3 мастните киселини, които влизат в тялото с храната, могат да предотвратят появата на рак и да спрат растежа и разпространението на раковите клетки


Омега-3 мастните киселини са в състояние да ни спасят от рак, ако храната е източник на тези полезни мазнини. Това предаде РИА Новости, цитирайки проучване на университета в Илинойс.

Експерти са проучили механизма на ефекта на едоксанабиноидните епоксиди EDP-EA, образувани по време на метаболизма на омега-3 мастните киселини. Експериментите показват, че съединението унищожава раковите клетки и забавя процеса на образуване на нови кръвоносни съдове, свързани с злокачествени тъкани и храненето им.

Освен това, епоксидите EDP-EA потискат миграцията на опасните клетки. Това помага да се предотврати образуването на метастази. Според учените диетата, богата на мастни киселини, може да се превърне в реална подкрепа по време на химиотерапия, и в същото време метод за профилактика на рака.

Ненапразно кардиолозите казват, че рибата е идеална храна за кръвоносните съдове. Рибата е изключително полезна за сърцето и кръвоносните съдове на хората. Както се съобщава от „MIR24“ във връзка с работата на Харвардския университет, само две порции риба на седмица са достатъчни, за да намалят риска от смърт от сърдечно-съдови заболявания и инфаркти.

Тайната е в омега-3 мастни киселини. Според учените, ако поне два пъти в седмицата се хапва риба, човек незабавно ще почувства положителен ефект. Ако това не е възможно, трябва да консумирате рибата най-малко веднъж седмично.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On