След празниците започвам втора серия прочистване с Хепавитал

Ще изчакам празниците да минат и ще направя втора серия прочистване с капките Хепавитал. Първото прочистване го направих след Великден

празниците

Пазниците идват, а заедно с тях идва времето за прочистване. Аз направих своето първо прочистване с капките Хепавитал след Великден. Много съм доволна от резултата, затова реших да повторя. Така си определих празниците, през които ще правя прочистване на черен дроб. За мен това са Коледа и Великден. Като правя по три месеца прочистване, ето ти половин година, изминала в грижа за здравето.

Искам да кажа, че това, че ще правя прочистване след празниците, съвсем не означава, че ще се убия от ядене. Не, няма да прекалявам. Но пък няма и да се лишавам.

Хубавото на капките Хепавитал е, че освен прочистването, те ми помогнаха и да отслабна малко. Това е много добре за мен. За мен е от изключително значение това, че успях да сваля тези 11 килограма. По-добре по малко и редовно да слизам надолу, отколкото само да трупам.

Затова сега ще се отчета добре и нормално по празниците, а след това вече ще започна с дисциплина. Другото, което искам да кажа за капките Хепавитал и по-специално за прочистването с тях е, че ме научиха на дисциплина. Така постепенно здравословния начин за мен може да стане всекидневие, а не само докато правя прочистване с капките Хепавитал.

Гергана Начева от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On