Преди всичко мислете за здравето си!

Аз съм човек, който през повечето 49 години е живял здравословно и съм се съобразявала с потребностите на моето тяло

61109270

здраве

здраве

здраве

Аз започнах да употребявам капките Хепавитал не защото съм болна или имах някакъв проблем. Никога не съм можела да разбера хората, които се захващат с това едва когато усетят, че нещата не са както трябва. За разлика от някои аз няма да ви пратя снимки преди и сега. Да, когато бях млада бях добре, после станах на 40 и напълнях, ама много напълнях. Сега съм на 49 и съм на килограмите, на които бях, когато бях на 29 години – 62. А само преди три години аз тежах 96 килограма, при височина 1,65. Бях нещо страшно, макар и никой да не ми даваше нито килограмите, нито годините.

Въпросът не е само в отслабването. Въпросът е, че преди да отслабна аз имах много оплаквания. От всякакво естество. Не че беше нещо фатално, но е имало моменти, в които нито съм можела да спя, нито да дишам. Реших да отслабна не за да изглеждам добре, а за да се чувствам добре.

През времето, което използвах, за да се грижа за здравето си, разбрах колко е важно да поддържам черния дроб. Разбрах и какво е значението на този толкова необходим орган – добре ли е черният дроб, добре е и цялото тяло. Затова сега внимавам с храната и спазвам редовно сроковете за пречистване с капките Хепавитал. Не за друго, а защото се уверих в тяхната ефикасност.

Марина Шопова

 

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On