Приех отслабването като предизвикателство

Предизвикателство или не, отслабването трябва да има спусък

predizvikatelstvo

Предизвикателство за мен е не да имам слаба фигура, а да съм здрава. Вече съм на такава възраст, на която все по-малко ми пука за това как изглеждам. Лошо е, че мина много време, през което не ми пукаше за моето здраве. Време, което изгубих в работа, угаждане на тоя и оня и какво ли не.

Един ден се събудих не само дебела, но и болна. Искам още в самото начало да кажа – не пренебрегвайте заболяването затлъстяване на черния дроб! Може да не се вижда особено, може да не личи, но все пак си е сериозна работа, особено когато е в един такъв напреднал стадии, както е при мен.

Значи, какво направих аз? Тъй като не исках още да омазвам положението, аз започнах да взимам само капките Хепавитал, като ги съчетах с една диета, която ми беше предписана специално и само за мен от диетолог. Много е важно диетата да е предписана, а не прочетена в интернет, защото си има особености, с които само един специалист може да се справи, особено когато става дума за сериозно омазняване на черния дроб. Предизвикателство или не, факт е че сега при мен се случва не само да свалям килограми, но и да се освобождавам от мазнините, натрупани в черния дроб.

Калия Генова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On