Преработих се тази зима и накрая посрещнах пролетта с куп болести, заради умората

Аз винаги съм бил работохолик, но тази зима беше много трудно положението с парите

ХристоНаложи се да почна работа на още едно място, а на моите години това трудно може да се направи. Аз обаче имах късмет и намерих допълнителна работа. Само дето допълнително време и допълнително здраве не намерих. Важното е, че успях някак да се справя. Преди месец обаче отидох на лекар, защото не можех да виждам добре, главата ме болеше и често се случваше да не мога да се концентрирам. Освен това изкарах няколко настинки на крак. Не съм спирал нито за миг. И блъсках аналгин и парацетамол и при най-малкото неразположение. Все си мислех, че няма да е толкова зле положението, но в един момент като легнах и спах 20 часа без да се събудя. Станах, а сила никаква нямах. Лежа, а чувствам как сърцето ми блъска така, все едно бягам бързо. Много се уплаших. Освен това и кръвното ми беше отишло в небесата, а за холестерола – не искам да говоря.

Лекарят каза, че всичко е преработване, умора и липса на почивка. Не съм някой, дето ще хленчи, но честно – много се притесних. Семейството ми на мен чака, имам дъщеря, която ще е абитуриентка сега и трябва да събирам пари за тържеството и след това за учението. Затова си взех от капките „Хепавитал“, да се прочистя малко, да освободя черния дроб, а като направих детоксикацита, това подобри и другите органи. Правих изследвания онзи ден. Не всичко е в норма още, но аз съм изпил само едно шишенце. След втората доза „Хепавитал“ ще се прегледам пак и съм сигурен, че всичко вече ще е много по-добре. Казвам го съвсем отговорно, защото знам как се чувствам сега – много по-добре отпреди.

Христо Монев от София

Хепавитал са капки за прочистване и лечение на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 20 капки преди хранене. Цената на една доза е 39лв За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Вече може да намерите “ХЕПАВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Отец Паисий ” 92
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-100

гр. Стара Загора
Адрес: ул. ” Патриарх Евтимий ” 81
Работно време: 24 часа
Телефон: 042 / 605-103

Гр. Свиленград
Адрес: ул.” Г.Кирков ” 1 б
Работно време: 24 часа
Телефон: 0379 / 7-19-91

гр. Гълъбово
Адрес: ул ” Тунджа ” 2
Работно време: 08.00-24.00 ч.
Телефон: 0418 / 62 100

гр. Сливен
Адрес: ул. “Мур” №2
Работно време: 24 часа
Телефон: 044 / 675-100

Author: Mari

Share This Post On