Преяждах редовно и това съсипа черния ми дроб

Преяждах редовно в продължение на години, и това съсипа черния ми дроб

steatoza
Преяждах, защото се чувствах зле. Така, както някои прекаляват с алкохола, аз преяждах и не правех нищо. Знаех, че е лошо, това което правя, виждах го, усещах го, защото килограмите растяха нагоре с космическа скорост. Инертното ми състояние приключи преди около две години, когато открих капките Хепавитал.

Щом започнах да взимам капките Хепавитал, аз не само не преяждах, ами ограничих храната до някакъв здравословен минимум, защото разбрах, че имам омазняване на черния дроб.

Първоначално, след като започнах да преяждам, бях измъчван от чувство на самота, изолация, недоумение, срам и болка. Повечето от това време ми беше като в мъгла. Започнах да изпитвам чувство на агорафобия беше ме страх от открити пространства и места, на които имаше много хора. Разговорът с тези хора, хората които са най-близо до мен, най-важни за мен, беше мъчение. Обсебена от идеята, че бях разочарование, аз давах само едносрични отговори. Не можех да гледам мъжа ми, приятелите и колегите. Най-често исках да съм сама и да се самосъжалявам.

Сега знам, че животът ми никога няма да бъде същият. Научих, че аз съм имала 4-5 предишни атаки, които са засегнали здравето ми и професията, но не са били диагностицирани. Работата е там, че все пак съм оцеляла. Справила съм се някак и продължавам да се справям. Вече съм по-слаба, по-здрава, по-силна и знам как да действам, ако нещо се случи и изпадна пак в онези състояния…

Стоянка Кирилова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On