Преяждане и мързел съсипаха черния ми дроб

Преяждане, от време на време и случайно препиване, както и мързел не само разболяха моя черен дроб, но и го съсипаха, почти

preyajdane

Преяждане и мързел съсипаха черния ми дроб

Преяждане, яко безхаберие и още по-голям мързел разболяха черния ми дроб. С пиенето нямах кой знае какъв проблем. Може би трябва да добавим към това и запоите през почивните дни, но те не бяха чак толкова чести. Направо не мога да повярвам какво може да направи един човек със себе си. И то не за ден или два, ами да се съсипва в продължение на години. Най-интересното е, че късно се забелязва разликата.

Аз имам доста сериозно заболяване на черния дроб. Става въпрос за цироза, която е в много начален стадий, но все пак е цироза. И знам, че трябва да положа много усилия, за да не стане положението сериозно. Аз знам какво трябва да направя, и всече го правя, но за мен е важно да кажа на онези, които вървят по моя път, че това не е правилно. Не е правилно да преяждате, да препивате, да живеете ден за ден, да не мислите за утрешния ден и за това как ще го подсигурите.

Изчистете всички тези мисли от ума си и започнете да мислите за здравето си. Направете нещо за него, а не само за това да си угаждате. Ако не друго, то поне ще си спестите не само проблеми, но и пари.

Александър Димитров от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

 

Author: Mari

Share This Post On