Алкохолът ми създаде проблеми с черния дроб

Проблеми с черния дроб имам заради прекомерна употреба на алкохол. Аз не мога да кажа за себе си, че съм зависим от алкохола или нещо подобно

проблеми с черния дроб

Алкохолът ми създаде проблеми с черния дроб

Проблеми с черния дроб ми създаде алкохола. И това е заради мен самия, защото съм несериозен и си позволих да се подведа. Събрах се в една компания с хора, които пият много. Колега ме запозна с негови приятели, с които се събирахме да играем карти. И по време на картите се пиеше, ама много се пиеше.

Аз проблеми с алкохола нямам. Както започнах да пия, така и спрях. Спрях да се събирам с онези хора. Този проблем го реших. Но за около година, през която употребявах повече алкохол и ядях разни вредни храни, аз си причиних проблеми с черния дроб. Не мога да мисля какво се случва с черния дроб на хора, които по-дълго време пият алкохол. Аз имам вече увеличен черен дроб и високо кръвно. Много неприятна работа. Но се надявам да се оправя.

Сега взимам капките Хепавитал, като се надявам да ми помогнат да си пречистя черния дроб, а това да се случи и намаляването на черния дроб, да не е толкова уголемен. Трудна задача малко ми изглежда това, но ми се струва, че ще се справя. Най-важното е, че съм спрял да пия и се храня като преди.

Author: Mari

Share This Post On