Прочистих черния дроб и вече спя по-спокойно

Преди известно време имах доста сериозни здравословни проблеми, включително и с черния дроб

черния дроб В последствие разбрах, че имам омазняване на черния дроб. Както стана ясно от изследванията, които направих, омазняването се е случило като следствие от неправилното хранене. Това неправилно хранене беше причина и да не мога да спя вечер. Лошото е, че аз не ям много, но ям само вечер. Това много ми пречеше да спя. Имах киселини, направо се задушавах и ми ставаше лошо. Помислих си, че е гастрит, колит, или нещо подобно, но излезе съвсем друго.

Оттогава мина година, почти. лекувах се, състоянието ми се подобри, оправих и храненето, като започнах лека диета и гледах да ям само до 18:00 часа. След това не хапвах нищо. Киселините и задушаването, обаче, си останаха. Изчезнаха едва след като направих прочистване на черния дроб.

 

За прочистването на черния дроб много ми помогнаха капките Хепавитал. Прочетох всичко, което хората са споделили за тях, и реших, че и на мен ще ми помогнат. И не сгреших. Явно киселините по някакъв начин са били свързани с натрупаните токсини и мазнини в черния дроб.

Капките Хепавитал повлияха добре и на омазняването, като само след 6 месеца редовно прочистване, аз имах нормални стойности при изследванията.

Марин Димитров от София на 46 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On