Започнах да прочиствам жлъчката с капките Хепавитал след тежка криза

Аз прочиствам жлъчката с капките Хепавитал, и съм много доволна от резултатите

chernia drob
Преди една година имах тежка криза на жлъчката, която се изразяваше с периодични и много остри болки. От направените снимки и изследвания стана ясно, че няма камъни, има само възпаление. Това възпаление е причинено от лоша храна, и по-скоро – от лошите ми хранителни навици.

За мен здравето беше на последно място. Не точно на последно, но много рядко се замислях какво си причинявам, и защо не правя нищо, за да се чувствам по-добре, да бъда по-здрава. И ето сега, макар да мина доста време от тази криза, която имах, аз прочиствам жлъчката с капките Хепавитал, защото не искам отново да преживея болките, които изпитвах преди година и нещо.

Много е важно да се правят разни такива полезни неща за здравето. Капките Хепавитал са ми спасение направо, защото след двете прочиствания, които направих с тях, аз се чувствам още по-добре. За мен е важно повече никога да не се повтаря това, защото не искам да ме оперират, не искам отново да преживея онези болки, нито искам да имам по-сериозни проблеми със здравето. Всичко е въпрос на навик, и аз положих усилия, за да превърна грижата за здравето в мой полезен навик.

Тодорка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On