Бавно, но славно: отслабване с прочистване на черен дроб

Прочистване на черен дроб е добре да се направи преди да се започне отслабване. Защото, ако черния дроб не работи добре, отслабването няма да е ефективно

прочистване на черен дроб

Прочистване на черен дроб с капките Хепавитал улеснява отслабването. Много по-добре е да се почне с прочистване на черния дроб, преди да се стартира каквато и да е диета. Освен това, ако все пак спазвате някакъв режим, направете прочистване на черен дроб. Това е необходимо дори и да сте сигурни, че диетата няма как да е навредила на черния дроб или жлъчката.

Казвам всичко това от личен опит. Аз забелязах качественото сваляне на килограмите едва след като започнах да правя прочистване на черен дроб и жлъчка с капките Хепавитал. По-важното в случая е, че започнах да свалям и килограми, и сантиметри. Нещо, което е много важно за хората, които имат излишни килограми. И не на последно място – отслабването с прочистване на черен дроб е добре за самия черен дроб. Защото, всеки по-пълен човек има омазняване на черния дроб, известно още и като стеатоза. Важно е това да се знае, за да не се пренебрегват здравословните нужди от организма.

Капките Хепавитал са най-доброто средство за прочистване на черен дроб заради богатия им билков състав и заради отличното им действие.

Марина Симеонова от София на 36 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On