Капките Хепавитал са най-ефективното средство за прочистване на черен дроб и жлъчка

За прочистване на черен дроб и жлъчка аз ползвах капките Хепавитал и съм много доволна от тяхното действие, както и от резултатите, които постигнах с тях

prochistvane na cheren drob i jlachka
Прочистване на черния дроб и жлъчката аз направих с капките Хепавитал, след като ми откриха стеатоза, причинена от медикаменти, с които известно време злоупотребявах. Става въпрос за болкоуспокоителни, тъй като имах проблеми с крака, преди известно време. Заради това пиех огромни дози болкоуспокоителни. Не че не знаех какви ще са последствията от това, но трябваше да мине известно време, преди да открият точното лекарство за мен и моят проблем.

След като направих прочистване на черния дроб и жлъчката с тези капки, аз започнах да се чувствам много по-добре от преди. Хубавото беше, че заедно с прочистването, което направих, аз успях и да отслабна малко. Това не беше никак малко за мен, защото аз имах там някакви килограми, с които трябваше да се разделя. Хубавото е, че всичко се случи по естествен път.

Колкото до самото прочистване на черен дроб и жлъчка, аз не правех нищо друго, освен да направя това прочистване в рамките на три месеца, както беше посочено от човека, с който разговарях по телефона, когато си поръчах капките.

Милан Харитонов от Монтана

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Author: Mari

Share This Post On